GLAD MIDSOMMAR!

Ska strax gå hem till mamma och pappa och äta middag. Senare i kväll blir det kanske stugan? vi får väll se. Hoppas alla har en underbar dag! vädret här i Umeå är ju Gudomligt!

JAJA. Fira jävel idag och så ska vi hoppas på en förbannat bra fortsättning på sommaren!



xoxo

finn jävlar!

Ta en isbit och lägg på finnen tills svullnaden försvinner

- Ta bort den feta ytan så det går lättare att lägga makeup på området genom att lägga en porsammandragande   kräm eller en mattgörande primer.
Oljigheten får makeupen att sitta sämre samtidigt som glansen avslöjar din finne.

- Avsluta med att dölja finnen med en gul eller gröntonad concealer som neutraliserar det röda och svep därefter ett transparent puder ovanpå

xoxo


läppstifts avtryck!!!



För att undvika läppglans- eller läppstiftsmärken på dricksglas så drick med sugrör eller fukta innan genom att slicka på glaskanten. Salivet gör att glanset/stiftet inte fastnar på glaset!

xoxo

Concealer

När man lägger en concealer bör man inte ta allt för mycket. Tar du mycket blir det lätt så att du kan få en "kakig hy"

En concealer på stift eller penna ska helst matcha din egen hudton eller vara en nyans ljusare

Ett tips är att applicera concealer över din foundation så att den täcker bättre och blandas bort med foundationen. därefter får man inte lika lätt för att få fläckar och det sitter bättre.

Jag gillar tre stegs varienten. Då kan man blanda ut efter sin egen hudfärg plus att du har en gröb/gul ton som täcker röda fläckar i huden t.ex som finnar. Sen har du också en röd ton som då täcker blå/lila toner man har i huden. tex mörka ringar runt ögonen.

 

Skulle jag ge förslag på vilken concealer man skulle köpa skulle jag säga denna från make up store, eller Viva la divas. Den från Viva ser lika dan ut och funkar på samma sätt men jag tycker den är lite fetare. inte lika torr.

 

xoxo


hur man lagar en ögonskugga!

För alla flickor har detta tragiska hänt!
Har inga bilder själv på hur man lagar men hittade dock en tjej som hade.

bellita - hur man lagar en ögonskugga

det funkar så här att Isopropylalkohol löser upp och binder samman skuggan igen.

Där visar hon hur man lagar en ögonskugga som fallit i bitar av nån anledning.
Hoppas det hjälper någon!


xoxo

Norge

Hejsan, idag kom vi hem från en veckas mys i norge. Vi har haft extremt kasst väder men försökt göra det bästa av resan ändå.

Det har varit mulet och förjävla blåsigt helajävla tiden som sagt. Jag tror vi såg solen lite svagt igår, men det var inte mycket att hurra över. Men men... Dåligt fiske va det också!

Men vi hann oss en tur in till Sandnessjön. där vi käkade lunch/middag och köpte lite små prylar. Väldigt mysig lite stad som ligger precis ut mot öppna havet.


sura blad!  Mums!










jag orkar inte lägga upp nå mera just nu. vi höres sen
















xoxo



 







pinky

Ny sminkning, hade lite att göra! Så nu blev det mycke färg!



Sticker till Norge i morgon med Älsklingen! så när jag kommer hem hoppas jag på att få lägga ut lite sköna naturbilder. Hoppas bara det blir bra väder!

yesyes ha en bra helg!

xoxo

shakira




xoxo

laughing out loud

Som sagt nya sommarplågan är här, och jag ,måste säga att den har ett bra "sväng" men ah... en sommar plåga är en sommar plåga. Den gör mig glad samtidigt som jag vill grina. Han är så jävla roligt! Älskar människor som bjuder på sig själv fullt ut. Underbart!   Men den ligger ju tragiskt nog i samma musk nivå som "boten anna"

Men här har ni den Sean Banan - skaka rumpa


drool girls, DROOL

Tänkte vara så underbar att låta alla flickor "sukta" efter dessa vackra skapelser. Njut järnet nu, för här kommer mina favoriter.
Mina förklaringar är somvanligt jävligt udda så ni får vänja er!

Orgasm på klack! verkligen super snygga!

Uppkäftiga varulvs pumps. Jävligt sexigt och onskefullt.

sticker ut ur mängden i både form och färg. Jag gillaré

allmänt snygga!

zombie skor! awsome

lejopard, aldrig fel!

söta

xoxo